Integreer de minutoo “Agenda Applicatie”

In minutoo maak je de planning op van je werkbonnen.  Die planning zie je instant op het minutoo dashboard.  Maar, jouw eigen werkbon planning kan je ook integreren in je persoonlijke agenda applicatie: outlook op windows, Apple computer, IPhone… Zo heb je een overzicht van al je agenda’s, van jouw minutoo werkplanning, van je vrije momenten.  Overzichtelijk en bovendien alles op 1 plek.  Door je te abonneren op je minutoo agenda link kan je uw planning op elk toestel raadplegen.

Integreer de minutoo “agenda applicatie”

Hoe je dit doet, leggen we hieronder stap voor stap uit.

  • Hoe je agenda link bekomen

Je kan deze link op twee manieren bekomen:

Eerst en vooral via je gebruiker in de instellingen, daar zal je deze link terugvinden en kan je deze in je klembord kopïeren door op “ical link kopiëren” te klikken.

agenda link minutoo via profiel

Je kan deze link ook bekomen door op het kalender icoontje te klikken in het weekoverzicht van de planning op het dashboard. De link zal dan automatisch in je klembord terechtkomen.

Bekijk je werkbonplanning in je eigen agenda applicatie.
  • Hoe deze link gebruiken voor uw agenda

Op je Apple computer kan je de link in de “agenda” applicatie gebruiken. Dit doe je door naar het menu “Archief / Nieuw agenda-abonnement” te gaan. Daar geef je de zonet gekopieerde link in ( cmd + v, of rechtsklikken en plak kiezen).

Op je Iphone ga je naar uw agenda. Dan klik je onderaan op “Agenda’s”. Nu kan je linksonder ervoor kiezen een nieuwe agenda toe te voegen en kies je voor “Voeg agenda met abonnement toe”. Je kan uw agenda een naam geven en na het toevoegen is uw planning te zien in een aparte agenda.

agenda apple

Daar plak je de link in, je kan de link die je kopieerde op je computer eenvoudig plakken op je Iphone door even op het tekstvak te blijven duwen en dan ‘plak’ te kiezen. Je kan uw agenda een naam geven en na het toevoegen is uw planning te zien in een aparte agenda.

In Outlook op Windows

Open uw Outlook Agenda, klik via de rechtermuisknop op ‘Mijn agenda’s’ en  kies voor ‘agenda toevoegen’ … ‘van internet’. Plak de URL van uw internetagenda en selecteer OK.
Je wordt gevraagd of je de agenda wilt toevoegen en op updates wilt abonneren.
Selecteer Ja.
Uw agenda-items worden weergegeven en gesynchroniseerd. Elke agenda kan in- of uitgeschakeld worden in het Mappenvenster. Selecteer desgewenst de pijl om de agenda overlappen.

Op andere toestellen

Zowat alle agenda applicaties hebben de functionaliteit om je te abonneren op een agenda-abonnement. Gebruik je een ander programma dan opgegeven zoek dan in google naar “agenda abonnement toevoegen in” en geef als extra zoekterm de naam van je programma op.

In vergelijking hieronder even de planning
die je ziet op het minutoo dashboard
en de Outlook agenda

Bekijk je werkbonplanning in je eigen agenda applicatie.
Bekijk je werkbonplanning in je eigen agenda applicatie.
  • Automatiseer uw administratie

  • Doe meer in minder tijd

  • Online en altijd bereikbaar

  • Alles in één

  • Gebruiksvriendelijk

  • Veilig