minutoo staat niet stil en beschikt sinds kort over een onderhoudsplanning module en een dossiers module

Met de digitale facturatie software minutoo proberen we telkens de administratieve noden zo goed mogelijk te vertalen in eenvoudige software.  

Minutoo staat niet stil en beschikt sinds kort over een onderhoudsplanning module en een dossiers module.  Het is nu al duidelijk dat de nieuw ontwikkelde modules je veel tijd zullen besparen.  

Onderhoudsplanning module 

Vanaf nu is het mogelijk om terugkerende onderhouden in te plannen met minutoo.  Heb je toestellen geïnstalleerd bij klanten die jaarlijks onderhoud nodig hebben, dan kan je dat onderhoud nu instellen in minutoo.  Minutoo helpt je herinneren aan deze onderhouden via de in te plannen onderhouden.  Op die manier kan je uw klanten eenvoudig herinneren aan een naderend onderhoud.  Het is tevens mogelijk om een werkbon aan te maken vanuit de onderhoudsmodule zodat je heel snel aan de slag kan.  Onderhouden die je eventueel vergeten bent in te plannen worden aangeduid zodat je alsnog aan de slag kan met dit onderhoud.

Deze module zal je veel tijd besparen en zal voor terugkerend extra werk zorgen doordat jijzelf en je klant nooit nog een onderhoud aan een toestel zal vergeten uit te voeren.  Het toestel blijft in topconditie en jij hebt terugkerende inkomsten, een win-win situatie.

Dossiers 

Per project heb je al snel een aantal offertes.  Eens gestart aan een project resulteren de offertes in werkbonnen en facturen.  Hoe hou je dit alles overzichtelijk?

Met de dossiers module in minutoo is het mogelijk om alle documenten: offertes, werkbonnen en facturen te bundelen in één dossier

Op die manier wordt het veel overzichtelijker om alle documenten terug te vinden voor een specifiek dossier dat je uitgevoerd hebt bij een klant.  Je zoekt het dossier op en alle gelinkte documenten zijn in een oogopslag voorhanden.  Handig en snel!

Geen stress meer over het gebrek aan structuur en inzicht,
laat minutoo voor je werken en plannen!

minutoo onderhoudsmodule en dossiers
facturatie software minutoo: wat is er nieuw
  • Automatiseer uw administratie

  • Doe meer in minder tijd

  • Online en altijd bereikbaar

  • Alles in één

  • Gebruiksvriendelijk

  • Veilig